Inus Westhoff winnaar Gouden Alaaf

Links Inus Westhoff winnaar Gouden Alaaf 2009NEEDE – Prins Frank Morsink en adjudant Gerco Stellinga hebben tijdens de galavond van carnavalsvereniging de ‘Vlearmuze’ Inus Westhoff uitgeroepen als winnaar van de Gouden Alaaf 2009. Hij kreeg de trofee voor zijn inzet die hij jaren pleegt voor de inwoners van Neede.

De galavond trok zaterdagavond ruim 750 bezoekers. Buutreedners Pierre Knoopsen en Bas met de stofjas uit Beltrum zorgte er voor dat het publiek in de Spilbroekhal uit hun dak ging.

[nggallery id=46]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Inus Westhoff winnaar Gouden Alaaf”

  1. leuk stukje Roy! de winnaar van de gouden alaaf, Inus Westhof stond werkelijk met de mond vol tanden, hij had 2 maanden lang contakt gehad met iemand waarvan hij dacht dat het de winnaar was terwijl deze ook in het “complot” zat, het best bewaarde geheim van 2009
    3x alaaf adj Gerco

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven