Jong Gelre op de planken met blijspel

De toneelgroep van Jong Gelre in de HuveEIBERGEN – Jong Gelre Eibergen heeft donderdagavond het blijspel “Daar gaan ze dan” op de planken gebracht. Dat gebeurde in de Huve. Toneelliefhebbers die dit gemist hebben kunnen zaterdag de toneelgroep opnieuw bewonderen.

Het blijspel is geschreven door Ulla Kling en bewerkt door Jim Keulemans en gaat over de familie Mulder. Als de drie kinderen van Louise en Wim Mulder onverwacht op dezelfde dag het huis uit gaan, is dit voor de twee ouders toch wel een schok. Wat moet Louise nu ineens in dat lege huis? Wim vindt dat het tijd wordt dat zijn kinderen de nestveren eens van zich afschudden. Hij maakt al romantische plannen.

Na wat aanpassingen zijn Wim en Louise al snel tevreden met hun nieuwe situatie. Uiteindelijk loopt het toch niet allemaal zoals de bedoeling was. Maar wie er nu het beste af is, dat kunt u zelf komen bekijken op zaterdag om 19.30 uur in de Huve.

Er zijn nog kaarten te koop bij de Welkoop en de Huve in Eibergen. En bij Erica Stokkers, tel 0545-261473

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Jong Gelre op de planken met blijspel”

 1. Complimenten aan de toneelgroep. Een leuk stuk. Wil het iedereen aanraden die zaterdag niks te doen heeft.

  Ans Vermeulen

 2. ??? Dan hebben jullie een ander toneel stuk gezien dan ik.
  In het 2e bedijf viel het enkele minuten stil omdat ze niet wisten wat ze moesten zeggen en die nieuwe speelster keek op dat moment langdurig naar de bak waar de soufleuse inzat om te horen wat zij te vertellen had.
  Van mensen van andere toneelgroepen ( ja die waren ook aanwezig) hoorde ik dat die het belabberd slecht vonden.
  Jammer maar de moeite en de te dure entreeprijs kunt u besperan om er heen te gaan, dat is mijn advies.

 3. Wat een gezeur!.
  Op de eerste plaats heb van heel veel mensen gehoort dat het toneelstuk van Jong Gelre een prima tooneelstuk is.
  Kritische mensen blijven er altijd en voor 100 % goed doen lukt niemand !!.
  Wat www nieuwsuitberkelland.nl betrefd !.
  Er staat duidelijk NIEUSUITBERKELLAND, dus uit de hele gemeente Berkelland en dat is er op deze site te zien en te lezen.
  Ik vind het enorme prestatie van de mensen die deze site hebben opgezet en onbegrijpelijk dat ze zo snel achter de actualiteiten komen.!!
  Iedereen die er een steentje aan bijdraagd, blijf je best doen en het moet een site worden waar elke inwoner van de gemeente Berkelland di een pc of laptop heeft naar kijkt.
  Ik durf gerust te zeggen dat o.a. Radio en TV Gelderland wat Berkelland betrefd duidelijk tekort schiet.
  Heb zelf RTV Gelderland al regelematig gebeld maar ze komen gewoonwegniet.
  Wel ging er onlangs een verslaggever op de fiets van Groenlo-Eibergen naar Haaksbergen!!,Hij denkt zeker dat Haaksbergen ook nog Gelderland is. Dit om met leerlingen van een school in Haaaksbergen te praten over hoe koud het wel was op de fiets. Dat is nieuws!!,laat me niet lachen..

  die nog veel meer bekendheid gaat krijgen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven