Kindercentrum druk met verbouwing

Bouwvakkers zijn druk aan het werk met de uitbreiding van het nieuwe kindercentrum in EibergenEIBERGEN – Stichting Kinderopvang Enschede is op dit moment druk met de grote verbouwing van het schoolgebouw aan het Meidoornplein. De gemeente Berkelland heeft vorig jaar het pand verkocht aan deze organisatie. In het gebouw komt een kinderdagverblijf voor kinderen tussen 0 en 4 jaar en een buitenschoolse opvang.

De nieuwe naam voor het kindercentrum is ook bekend. “We hebben voor ‘De Meiboom’ gekozen, een naam die echt bij de wijk past. Op dit moment zijn bouwvakkers druk met de bouwwerkzaamheden. Aan de kant van de Esweg gaan we uitbouwen. Daar is op dit moment een graafmachine druk bezig”, aldus Erna Mobach.

Rond 1 mei verwacht SKE dat de verbouwing klaar is. Ouders met kinderen kunnen zich nu al aanmelden voor het kindercentrum.

Kijk voor meer informatie op:  www.kinderopvangenschede.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven