Uitbreiding gemeentehuis ligt ter inzage

BORCULO – Inwoners van Berkelland kunnen tot 17 februari reageren op het voorontwerpbouwplan voor het vernieuwde gemeentehuis. Op 9 februari houdt de gemeente een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis in Borculo. Daar kunt u van 17.00 tot 20.00 uur via een reactieformulier uw mening kwijt.

Ook kunt u schriftelijk reageren, stuur uw brief naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo.

 De gemeente heeft gekozen voor een sobere uitbreiding. Met deze aanpak bespaard de gemeente ruim 8 miljoen euro. Er komen achter het bestaande pand in Borculo twee nieuwe uitbouwen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Uitbreiding gemeentehuis ligt ter inzage”

  1. sinds wanneer is een uitgave van 15 miljoen te verdedigen met de uitspraak door deze aanpak besparen we 8 miljoen nee we geven 15miljoen uit en eigenlijk kan Berkelland zich zoiets niet permiteren. we gaan beslist nog verrast worden(niet echt natuurlijk) door een budget overschrijding van enige miljoenen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven