Belhamels: Proud to be fout

De carnavalliefhebbers kwamen in de gekste kleding naar de feestsavond van de BelhamelsBELTRUM – Carnavalliefhebbers kwamen zaterdagavond in de gekste kleding naar de carnavalsavond van De Belhamels. Het thema was daarom ook ‘Proud to be fout’. Er waren optredens van Tranen met Tuiten en Herman Berghuis, bekend van het televisieprogramma Idols.

Het feest in de grote zaal van Spilman ging door tot in de late uurtjes.

[nggallery id=135]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Belhamels: Proud to be fout”

  1. Hoi Roy

    Hopelijk weer helemaal opgeknapt na de domper op weg naar huis na deze geweldige avond.
    De foto`s zijn het bewijs van een geslaagde avond, alleen….ik mis nog een foto en wel die van ons, de dames van de miljoenenjacht, met de glitterjurkjes en zwarte pruiken met ons koffertje. Ik kan me nog herinneren dat je ons bij binnenkomst fotografeerde. Ik was nog wel benieuwd hoe het leek. Helaas.

    groeten Manon

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven