Ernstig gewonden bij eenzijdig ongeluk in Vorden

VORDEN – Een 18-jarige inwoner uit Ruurlo is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Vorden. Ook de bestuurder (eveneens 18 jaar) van de auto waarin de Ruurloër zat, had zware verwondingen. Hij woont in Barchem.  
 
Het eenzijdige ongeval – er waren dus geen andere verkeersdeelnemers bij betrokken – gebeurde omstreeks 20.30 uur op de Bekmansdijk in Vorden. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en botste tegen een boom. De brandweer heeft de slachtoffers uit de auto bevrijd. De bestuurder werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd. De jongen uit Ruurlo is met een ambulance naar het ziekenhuis in Zutphen gebracht.

Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen. De uitslag is over enkele dagen bekend, meldt de politie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven