Geld gestolen uit woning

BELTRUM – Uit een woning aan Slieperstraat is zaterdag geld gestolen. Omstreeks 17.30 uur werd er bij de 85-jarige vrouw aangebeld. Een onbekende man stak een verhaal tegen haar af. Toen de vrouw weer binnen was, bleek er geld weg te zijn genomen.

Vermoedelijk is een tweede persoon tijdens het gesprek via de achterdeur de woning binnengekomen. De man die aanbelde is vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.80m lang met een normaal postuur. De man was gekleed in donkere kleding en had donkerblond haar en een licht getinte huidskleur.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Ook mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt of meer informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven