Inloopavond over uitbouw gemeentehuis

De gemeente Berkelland heeft maandag de uitbreiding van het gemeentehuis gepresenteerdBORCULO – De gemeente Berkelland heeft maandag de uitbreiding van het gemeentehuis gepresenteerd. Burgers hadden de mogelijkheid om te reageren op het bouwplan. 

De opkomst was relatief laag. Acht mensen kwamen naar de inloopavond. Volgens gemeentewoordvoerder Jan Dirk Focker komt dit door de goede uitleg. “Burgers hebben het overal kunnen lezen, het verhaal is duidelijk”.

Het bestaande gemeentehuis krijgt een uitbouw met circa 6200 m2 kantoorruimte, waardoor er in totaal een pand ontstaat van circa 8300 m2. De nieuwbouw is, met uitzondering van het bestuursgedeelte, voornamelijk kantoorruimte. In totaal worden er voor de ambtelijke organisatie 250 werkplekken voor ongeveer 320 medewerkers gerealiseerd.

Het voorontwerpbouwplan ligt nog tot 17 februari ter inzage in de Gemeentewinkel en de servicepunten. Daarnaast kunt u ook nog een zienswijze indienen per post, stuur uw brief naar: burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Inloopavond over uitbouw gemeentehuis”

 1. anonieme inwoner

  Het heeft toch geen zin om een bewaarschrift in te dienen. De gemeente doet toch wat die wil. Een anonieme inwoner

 2. Totale onzin om ‘dit enorm dure gemeentehuis te bouwen.
  De burgevader zit in Eibergen prinsheerlijk evenals de ambtenaren.
  Waarom moet alles naar Borculo, maar de hoge heren willen dat nu eenmaal.
  Later ierder voor zich is nagaan wat we in Eibergen allemaal al missen. De prachtige bloemensymfonie, Radio Berkelland FM.. Gierkink interieu failliet, En kijk eens wat voor huizen er allemaal te koop staan. Gaan die gekken nog weer nieuwbouw plegen op de Bleek terwijl er bijna geen huis meer verkocht word.Huize de Kamp dood en dood zonde.
  Waren we maar nooit geen Berkelland geworden en gewoon Eibergen gebleven.
  En hadden we burgemeester Frans Hermsen nog maar.

  Regio Taxi het werkt voor geen meter!!!!
  Burgeemeester Bloemen heeft mij in Oktober 2008 al beloofd te komen maar hij durfd niet want dan weet hij wel dat ik hem de waarheid zich.
  Mensen ga in het geweer en protesteer massaal tegen het nieuwe gemeentehuis in Borculo !!!!!!!!!!!!!!.

 3. ik zie alleen maar ambtenaren van de gemeente berkelland op de foto staan!! Dat zegt genoeg wie het meest belang hebben bij nieuwbouw. En let maar op, straks wordt er extra krediet gevraagd, want dan moet het meubilair ook nog weer vernieuwd worden, met de smoes die nu al bekend is op het gemeentehuis, namelijk dat de ARBO-regels dat vereisen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven