‘Laat de boel maar waaien’

Prinses Annie en adjudante Claar EIBERGEN – In de residentie van carnavalsvereniging De Hookers, café Tijink, hebben de hoogheden voor 2009 hun opwachting gemaakt. In een vol Hookershoes werden om 11 minuten na 22.00 uur prinses Annie en adjudante Claar voorgesteld. Zij regeren dit carnavalsseizoen met de leus: ”Met Annie en Claar gaan we paaien, dus laat de boel maar waaien”.

Voor de tweede keer in de 31-jarige historie van carnavalsvereniging De Hookers voeren twee dames de scepter over de vereniging. De nieuwe hoogheden hebben zich hedenochtend in het Hookershoes laten geluk wensen.

Vandaag staat het gezellige tafelen weer op het programma, met medewerking van vele artiesten, zoals Karel van de Kate, Het Sentiment, John Enter en Michiel Bütterhof. Er is een playbackshow van cv De Hookers en uiteraard zal de polonaise niet ontbreken op de muzikale klanken van Hans Roerdink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven