Old Timers druk met wagenbouw

De wagenbouwers van de Old Timers laten al vast een voorproefje zien van hun grote wagenEIBERGEN – In oktober zijn de wagenbouwers van de groep Old Timers al begonnen met de bouw van hun carnavalswagen. Dinsdagavond waren de bouwers bijeen in een loods aan de Olden Eibergsedijk om de puntjes op de i te zetten. Vorig jaar won deze groep de carnavalsoptocht in Eibergen.

Zaterdagmiddag trekken de carnavalswagens door het centrum van Eibergen. De optocht gaat om 14.11 uur van start. De route loopt dit jaar vanaf het Zwikkelaarsplein, Laagte, Kerkstraat via rotonde Nieuwstraat, langs Rabobank, J.W. Hagemanstraat, Brink en via de Grotestraat weer terug.

De prijsuitreiking van de optocht is rond 18.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Old Timers druk met wagenbouw”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven