Politie achtervolgt motorrijder in Eibergen

EIBERGEN – De politie heeft op maandag omstreeks 16.00 uur een bestuurder van een crossmotor aangehouden. De 52-jarige Eibergenaar weigerde te stoppen, maar werd uiteindelijk op de Stokkersweg staande gehouden.

Agenten zagen de motor vanaf de Needseweg de Haaksbergseweg oprijden, deze viel op door een slecht leesbare kentekenplaat. Toen de bestuurder de stoptekens van de politie negeerde volgde er een korte achtervolging, gepaard met verschillende verkeersovertredingen. Uiteindelijk is bestuurder staande gehouden op de Stokkersweg.

Daar bleek de man niet over een motorrijbewijs te beschikken en was de motor niet verzekerd. Verder kon de man zich niet identificeren. Daarop is hij aangehouden, na verhoor en het opmaken van een proces verbaal is de man op vrije voeten gesteld.

De crossmotor is in beslag genomen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven