Vandalen vernielen fietsen in Eibergen

Vandalen hebben zaterdagnacht een spoor van vernielingen achtergelaten in EibergenEIBERGEN – Zaterdagnacht hebben vandalen een spoor van vernielingen achtergelaten in het centrum van Eibergen. Bij de fietsenstalling aan de Grotestraat zijn tientallen fietsen vernield en op elkaar gegooid. Ook bij De Klok was het raak. Daar zijn de fietsen van het uitgaanspubliek ook toegetakeld.

Maar dat is nog niet alles. Op de Brink is een prullebak voor de Hema uit de grond gerukt. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Getuigen van deze vernielingen kunnen contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 – 8844.

[nggallery id=81]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vandalen vernielen fietsen in Eibergen”

  1. Waar blijft de politie dan, want dit speelt zich toch al een hele tijd af?
    Er zijn vast wel getuigen die gebeld hebben. Maarja de politie ligt al op oor want ze moeten er de volgende dag vroeg uit om bonnetjes uit te schrijven met gigantische snelheids overtredingen tot 10 km/h.
    Oppakken met harde hand anders is het einde zoek.

  2. Mischien word het tijd voor een gerichte actie met als doel niet meer preventie maar correctie in de zin van opsporing en veroordeling het lijkt mij eenvoudig om een aantal weekenden een agent in burger rond te laten lopen in eibergen die registreerd en doorgeft zodat geuniformeerden kunnen optreden dit brengt de rust weer terug als men weet dat men gepakt word dan verhoogd men de uitvoeringsdrempel vanzelf.

  3. vorige week was het ook al raak toen heb ik de politie gebeld en kreeg nors te horen dat het al gemeld was.
    Toen ik de beste man melde dat ik wist waar de daders rond hingen kreeg weer te horen dat het al gemeld was echter nooit geen politie gezien. Dus waarom melden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven