Berkelland getroffen door grote storing

Monteurs van UPC en KPN zijn druk bezig om de kabels te reparerenNEEDE – Duizenden klanten van UPC en KPN zaten in Eibergen, Neede, Noordijk, Beltrum en Rekken maandag vanaf 13.00 uur zonder internet en telefoon. Een kapotte glasvezelkabel van UPC en een breuk in een kabel van KPN was de oorzaak. Een aannemer was aan de Spilbroek bezig met graafwerkzaamheden en raakte de kabels die naast elkaar lagen.

Monteurs van beide netbeheerders waren tot 01.00 uur bezig om de breuken in de kabels te repareren. Het gemeentehuis in Eibergen is ook getroffen. Voor de inwoners van Berkelland had dit geen gevolgen.

De volgende plaatsen zaten ook zonder internet en telefoon: Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk, Ulft, Ziewent, Gendringen, Varsseveld, Meddo, Harreveld, en Miste.

 

[nggallery id=161]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven