Jeugdige klootschieters strijden in Ruurlo

Jeugdleden van klootschietverenigingen uit Berkelland en omgeving hebben zondag meegedaan aan een kampioenschap in RuurloRUURLO – Jeugdleden van klootschietverenigingen uit Berkelland en omgeving hebben zondag meegedaan aan een klootschiet kampioenschap. De Achterhoekse Klootschieters Federatie organiseerde dit toernooi. Er werd gestreden voor deelname aan het Gelderse en Nederlandse kampioenschap.

Het parcours was uitgezet op de Vosheuvelweg, Kooiersdijk, en de Nieuwenhuishoekweg. Zaterdag hebben de heren gespeeld in Noordijk. Zondagmiddag waren de dames aan de beurt.

De deelnemers waren afkomstig uit Eibergen (EKV), Borculo (Dijkhoek en Respelhoek), Lochem (kv. Klein Dochteren, Heksenkring, De Molle),  Haarlo (De onderlingen), Ruurlo (’t Broek), Oost Gelre (Kv. Zwolle).

[nggallery id=176]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven