Moterfiets overhandigd in Eibergen

Op de foto: Peter Dijkstra van Moto Sportivo, Rudie Brouwer van Motor Eibergen, Giel van der Heiden van importeur Triumph Motors, Marcel Steijger van Moto Sportivo  EIBERGEN/ZELHEM – Het jonge Zelhemse bedrijf Moto Sportivo heeft bij Motor Eibergen een Triumph Tiger motorfiets overhandigd gekregen. De motor is ter beschikking gesteld door importeur Triumph Motorcycles BV voor het seizoen 2009. Moto Sportivo geeft voortgezette motortrainingen in bergachtige gebieden.

Moto Sportivo werkte al veel samen met de Eibergse Triumphdealer en dit resulteerde uiteindelijk ook in een samenwerking met importeur Triumph. Het is de bedoeling dat cursisten van Moto Sportivo tijdens trainingen ook kunnen proefrijden op de unieke 3-cilinder Triumph Tiger.

Op zaterdag 4 april, zal Moto Sportivo, met de motor aanwezig zijn bij de open dag van Motor Eibergen. Daar is gelegenheid tot proefrijden op alle Triumph modellen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven