Bewoners zijn eiergooiers in Eibergen zat

EIBERGEN – Bewoners van de Beatrixstraat, Bronkhorstkamp en de Prins Bernhardstraat zijn de eiergooiers zat. Deze week hebben vandalen meerdere keren huizen bekogeld met eieren. Er is aangifte gedaan bij de politie.

“Het gebeurd op klaarlichte dag, jongeren fietsen langs met dozen eieren en gooien die tegen de ramen. Ik heb deze week de boel al drie keer schoongemaakt”, meldt een bewoner die niet met naam genoemd wil worden.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die wat gezien of gehoord hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bewoners zijn eiergooiers in Eibergen zat”

 1. niet meer normaal die jeugd van tegenwoordig als ze zijn opgepakt dan moet je ze op de brink zetten in een kooi en dan kunnen de mensen die jeugd eens onder gooien met eieren gewoon de jeugd weer stak aanpakken net als met de koninginnedag dat ze s’nacht alle markt kramen afbreken laat ze met de tengels van die spullen afblijven de politie moet stenger zijn en harder optreden want als je ze nodig hebt dan zijn ze er nooit
  gegroet

 2. burger tegen vernieling

  Inmiddels zijn er ook weer eiergooiers actief in het weekend.
  Het betreft dan voornamelijk huizen aan de Hondevoort, Burgemeester Wilhelmweg en de Haaksbergseweg.
  Wanneer houdt dit op?
  wanneer doet de politie hier eens wat aan?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven