Botsing: Auto vliegt over de kop

Op de Oude Borculoseweg is woensdagmorgen een auto over de kop geslagen, er raakte niemand gewondEIBERGEN – Op de Oude Borculoseweg is woensdagmorgen rond 9.30 uur een auto over de kop geslagen. De 33-jarige bestuurder uit Ruurlo gaf geen voorrang aan een 33-jarige Lichtenvoordenaar die met zijn busje de kruising Oude Borculoseweg/Molenweg wilde oversteken.

Beide voertuigen kwamen daardoor in botsing. De twee bestuurders konden zelf uit hun auto komen, ze zijn niet gewond geraakt.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

[nggallery id=196]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Botsing: Auto vliegt over de kop”

  1. Hee hallo. Nog meer geluksvogels. Je zou het maar zo moeten treffen zo een botsing. Ik vind ook dat daar stoplichten moeten komen en veel meer knipperende lampjes die aangeven dat er een kruiszing is. Hoe is het verder met jou dan roy ben je er al bovenop geklommen?
    Gr Henny.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven