Burgemeester steekt paasvuur aan

Burgemeester Hein Bloemen heeft op eerste paasdag het paasvuur in Ruurlo aangestokenBERKELLAND – Burgemeester Hein Bloemen heeft op eerste paasdag rond 20.30 uur het paasvuur in Ruurlo aangestoken. Dat gebeurde aan de Zelhemseweg. Buurtvereniging de Bruil is maanden druk geweest met de opbouw van de gigantische boake.

Inwoners van Ruurlo kwamen massaal een kijkje nemen. In de feesttent werd een optreden verzorgd door de band ‘De Daltons’. Ook op andere plaatsen in Berkelland werden paasvuren aangestoken. Nieuws uit Berkelland nam een kijkje in Borculo en Eibergen (zie foto’s).

Het paasweekend is in de hele gemeente volgens de politie rustig verlopen. Alleen in Neede werden aan de Diepenheimseweg enkele bermpaaltjes uit de grond getrokken.

[nggallery id=213]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven