Diekhookse Klumpkes bestaan 25 jaar

De Diekhookse Klumpkes uit Borculo bestaan dit jaar 25 jaarBORCULO – Dit jaar bestaat de folkloristische dansgroep De Diekhookse Klumpkes uit Borculo 25 jaar. Dat willen de leden van de Diekhookse Klumpkes niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Op zaterdag 9 mei wordt het jubileum gevierd. Om 13.30 uur verzamelen de Diekhookse Klumpkes – samen met een Deense, twee Duitse dansgroepen en verschillende Duitse marskramers zich bij Café De Gracht. Die middag wordt op diverse locaties in het centrum van Borculo gedanst.

Daarna wordt van 19.30 tot 21.00 uur een officiële jubileumsreceptie gehouden bij Buitencentrum Kerkemeijer, die zal worden afgewisseld met optredens door de aanwezige dansgroepen.

Aansluitend storten De Diekhookse Klumpkes en hun gasten zich in het feestgedruis van een afsluitende feestavond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven