‘Gypsy Fire for the Queen’ in Kulturhus Ruurlo

RUURLO – Op donderdag 30 april verzorgt Monique Lansdorp een spetterend Koninginnedagconcert met als titel ‘Gypsy Fire for the Queen’ in het Kulturhus. Dat doet ze samen met Samir Mehmed uit Skopje (Macedonië) en zijn landgenoot Sevgin Idrizoska.

Lansdorp is een gepassioneerd wereldvioliste met jarenlange ervaring in de traditionele volksmuziek van Oost-Europa. Samir Mehmed is eveneens een bijzonder veelzijdige muzikant, die zich met zijn muziek projectmatig vooral inzet voor goede doelen als Unicef. Sevgin Idrizoska is opgegroeid in een beroemde muzikantenfamilie en treedt thans in de voetsporen van zijn grote Roma-leermeesters Ferus Mustafov (Macedonië) en Ivo Papasov (Bulgarije).

In Gypsy Fire for the Queen staan deze muzikanten garant voor een wervelend muzikaal optreden met prachtige melodieën en opzwepende ritmes. Gypsy Fire for the Queen wordt georganiseerd door de werkgroep muziek van de Kunstkring Ruurlo in samenwerking met de Oranjevereniging Ruurlo.

Kaartverkoop:  Alex Schoenmode, Dorpsstraat 21 Ruurlo en bij Groot Jebbink, Dorpsstraat 57 Ruurlo en op 30 april vanaf 14.45 uur aan de kassa van het Kulturhus.

Kaarten:  € 15,00
Aanvang:  15.30 uur
Zaal open:  14.45 uur
Locatie:  Kulturhus, Nieuwe Weg 5, 7261 Ruurlo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven