Informatiebord vernield op Needse Berg

Op de Needse Berg is afgelopen week een informatiebord vernieldNEEDE – Onbekenden hebben afgelopen week een informatiebord vernield op de Needse Berg. Het bord stond ter hoogte van de Algemene Begraafplaats. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat vandalen hebben toegeslagen. Het IVN heeft het informatiepunt langs de Bergweg geplaatst, gemeente Berkelland is de eigenaar.

“Het is erg jammer dat dit gebeurd, deze vernielingen kost ons klauwen vol met geld. We gaan het derde bord maken van ander materiaal. Hopen dat het nu wel goed gaat”, zegt Piet Schadee voorzitter van het IVN afdeling GEN.

De schade is enorm het kost weer honderden euro’s om een nieuw bord te laten maken.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Informatiebord vernield op Needse Berg”

  1. Ja,ja het is weer zo ver! een oplossing 220 volt er op zetten. Dan blijven ze er wel met hun poten vanaf. FRANK

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven