Twee keer goud voor judoka’s ’t Höfke

Op het podium Kim Overbeek zij ging met goud naar huisCOEVORDEN/NEEDE – Vijf judoka’s van jv ’t Höfke uit Neede en drie leden van ’t Höfke uit Diepenheim hebben zaterdag meegedaan aan de jaarlijkse Open judokampioenschappen van de Coevordense judoclub Yokosuma. Met in totaal 170 judoka’s afkomstig van 17 judoverenigingen uit het hele land, zowel jongens als meisjes jeugd en senioren.

De Achterhoekse judoka’s lieten zich niet onbetuigd, alle acht wisten een plek op het erepodium te behalen, met als gevolg tweemaal goud, tweemaal zilver en viermaal brons.

Uitslag:
In de categorie jongens geb. jaar 1998 t/m 2000 tot30 kg, behaalde Marinus Kramer van Diepenheim een mooie 1e plaats, ook een 1e plaats behaalde ploeggenoot Kim Overbeek uitkomend bij de meisjes in de categorie ‘95/97 t/m 52 kg.

Zusje Savannah Kramer (D’heim) geb. jaar  2001-2002 t/m 28 kg behaalde in haar poule een mooie 2e plaats, ook een 2e plaats behaalde Kevin Bijkerk (Neede) uitkomend bij de junioren geb. jaar 92/94 tot 81 kg. In de categorie meisjes geb. jaar 01-02 t/m 36 kg behaalde Kim van Oers (Neede) een mooie 3e plaats, bij de jongens geb. jaar98-00 t/m27 kg behaalde Sam van Dijk eveneens de 3e plaats, ook een 3e plaats voor Dyllan GeraerdsThesingh (Neede) uitkomend in de categorie jongens geb. jaar 98-00 t/m 34 kg.

Bij de senioren behaalde Robert Hengeveld (Neede) in de klasse 81kg+ eveneens een 3e plaats.

[nggallery id=227]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven