Borculose raakt medisch apparaatje kwijt

BORCULO – Een vrouw uit Borculo is donderdagmiddag een medisch apparaatje kwijtgeraakt wat voor haar van levensbelang is. Het gaat om een zogenaamde neurotransmitter. Dit is een grijs, plat kastje van 10 bij 5,5 cm. met een schermpje bovenop. Het apparaatje zit in een helderblauw hoesje met mintgroene zijkanten. Het apparaatje lijkt enigszins op de grotere modellen mobiele telefoons met beeldscherm.

De vrouw heeft haar hond uitgelaten op de Lebbenbruggedijk en is vervolgens in het centrum van Borculo geweest, rondom de markt. Langs de hele route die de vrouw heeft afgelegd is uitgebreid gezocht naar het apparaat, maar deze is niet aangetroffen. Vermoedelijk heeft iemand het apparaat gevonden en meegenomen.

Het apparaatje is voor de vrouw echt van levensbelang. Haar fysieke conditie is inmiddels al verslechterd omdat zij het apparaatje moet missen. Het gaat om een kostbaar apparaat wat op maat afgesteld wordt en niet direct vervangbaar is.

Mensen die het apparaat hebben gevonden, of van kennissen of vrienden mogelijk hebben gehoord dat zij een onbekend apparaatje hebben gevonden, worden heel dringend verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Het apparaatje kan ook afgegeven worden op het politiebureau in Borculo. Als men langskomt op een tijdstip dat er niemand is kunnen mensen bellen met 0900-8844 en kenbaar maken dat ze bij het bureau staan met het apparaat. Er komt dan zo snel mogelijk iemand naar het bureau toe om het apparaat in ontvangst te nemen.
 
De politie heeft een sms-alert bericht verstuurd over de verloren neurotransmitter.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven