Bruinsma snelste tijdens Eiberrun

bruinsma.jpgEIBERGEN/NEEDE – Atleten uit heel Nederland hebben zondag de Eiberrun gelopen. Peter Bruinsma uit Nijverdal was de snelste bij de 10 Engelse Mijlen. Bij de dames (10 mijlen) ging Ingrid Prigge uit Borne met de eerste plaats naar huis. Het parcours ging door het buitengebied van Eibergen en Neede.

De Eiberrun werd voor de 11e keer gehouden. Het was mede door een recordaantal deelnemers, 775 atleten waaronder 175 kinderen, een geslaagd evenement. En deze lopers haalden ook bijna allemaal de finish.

Ze werden fanatiek aangemoedigd door het met grote getalen opgekomen publiek. Af en toe viel er wat regen te bespeuren maar dat mocht de pret niet drukken.

Klik hier voor de uitslagen.

[nggallery id=278]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven