Burgervader feliciteert oudste inwoonster

afbeelding-nieuw-roy-8579.jpgBORCULO – Burgemeester Hein Bloemen heeft maandagmorgen een bezoek gebracht aan de oudste inwoonster van Berkelland. De 104-jarige inwoonster, Evertje Schippers-Kroon kreeg een flinke bos bloemen van de burgervader. Mevrouw Schippers viert samen met familie en vrienden vandaag haar verjaardag.

De 104-jarige is geboren in Nijkerk, dat was in 1905. Ze verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Hilversum, waar ze 40 jaar heeft gewoond. Nu woont ze al meer dan 23 jaar in Borculo. “Hoe wordt je zo oud? Vrolijk blijven en altijd kijken naar de toekomst. Het geloof is voor mij ook belangrijk, daar haal ik veel kracht uit”, aldus Schippers.

Bijzonder is dat de oudste inwoonster nog steeds zelfstandig woont. Tot haar honderdste heeft ze nog in een auto gereden. Ook kookt ze nog steeds haar eigen potje.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Burgervader feliciteert oudste inwoonster”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven