Caravanbrand op camping Het Eibernest

afbeelding-nieuw-roy-8553.jpgEIBERGEN – In een caravan op camping Het Eibernest heeft zondagmiddag een korte brand gewoed. De eigenaar heeft aan een aantal oplettende campinggasten te danken dat zijn verblijf niet in vlammen is opgegaan. Er zijn geen gewonden gevallen.

In de caravan gingen rook- en koolmonoxidemelders af, campinggasten hoorden dit en alarmeerde de eigenaar van de camping. Meteen werd de eigenaar gebeld. De 33-jarige man uit Terborg had net zijn koffers ingepakt en was onderweg naar huis. Toen hij zijn caravan in ging zag hij een petroleumkachel branden.

De man probeerde zelf de vlammen te blussen, maar door de hevige rookontwikkeling moest hij dit staken. Daarom werd rond 15.45 uur brandweer Eibergen opgepiept. Bij aankomst bleek de brand al gedoofd te zijn. De rook is met een ventilator uit de caravan geblazen.

De brandweer voerde nacontrole uit en keerde daarna weer huiswaarts.

[nggallery id=265]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven