Datum Indoor Soccer door storing gewijzigd

EIBERGEN – Het aanvankelijk op zaterdag 6 juni te houden zaalvoetbaltoernooi Indoor Soccer 2009 is verplaatst naar zaterdag 27 juni. Reden is een storing in het computersysteem, waardoor diverse teams zich niet hebben kunnen inschrijven.

Samen met de organisatie van de traditionele Nacht van Eibergen is Schäperclaus van sportcafé De Picker initiatiefnemer. “De Nacht is niet doorgegaan, omdat zich te weinig ploegen hadden opgegeven. Waarschijnlijk kwam dat omdat het toernooi te kort na de feestdagen op de agenda stond”, stelt hij. “Omdat nu ook het Zomeravondvoetbal is opgehouden te bestaan, vonden we het tijd voor iets nieuws.”

Aan Indoor Soccer 2009 kunnen maximaal 56 teams deelnemen. In principe zijn er de volgende klassen: prestatieklasse, overgangsklasse, recreatieklasse, damesklasse en 30+-klasse.

Het evenement behelst meer dan alleen een sportief gedeelte. De voetbalwedstrijden duren van 8.00 uur tot 0.00 uur. Daarna wordt er een ‘afterparty’ gehouden, die tot in de kleine uurtjes duurt. Er is dan live-muziek en een optreden van Dark DJ Project. Om toegang tot dit gedeelte van het programma te krijgen, dient er overdag een toegangskaart te worden gehaald in de Pickerhal. Er wordt tevens een grote loterij gehouden, waarbij het prijzenpakket uit vleesschotels bestaat.

Nadere informatie over Indoor Soccer 2009 is te vinden op www.sportcafe-depicker.nl. Op deze site staat tevens de link naar www. is.sportcafe-depicker.nl, vanwaar het opgaveformulier kan worden gedownload. Het formulier dient aan de bar van het sportcafé te worden ingeleverd, samen met de deelnamekosten à 37,50 euro per team. Ook via het telefoonnummer 06-1209444 is opgave mogelijk.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Datum Indoor Soccer door storing gewijzigd”

  1. Die PIEPO van de sporthal is er eindeijks achter gekomen dat er op 6 juni de verenigingsdag van FC Eibergen is. Was gewoon totaal niet over na gedacht. Een computerstoring is gewoon een zeer slecht excuus voor weinig deelename op deze datum. En dan nog blijft de nacht, de nacht. Je moet het niet proberen na te maken. Wordt toch niet wat………

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven