De Heeren van Borculo maakt doorstart

afbeelding-nieuw-roy-1254.jpgBORCULO – De Heeren van Borculo heeft afgelopen woensdag haar deuren gesloten. De BV welke handelde onder de naam De Heeren van Borculo is uit het pand gezet. Dit omdat er onder meer een betalingsachterstand was ontstaan aan de verhuurder van het pand die niet meer in te lopen was.

Doordat hierdoor tevens de vergunninghouder was vertrokken kon de zaak niet langer open blijven. Medewerkers van het bedrijf zijn die bewuste woensdag met de gemeente Berkelland in contact getreden om de situatie te bespreken en zijn toen gezamenlijk tot het besluit gekomen dat een (tijdelijke) sluiting het beste zou zijn.

Afgelopen woensdag 6 mei, is opnieuw met de gemeente gesproken. Er zijn inmiddels nieuwe uitbaters gevonden die op dit moment hard werken aan een definitieve overname en een spoedige heropening. De sluiting was een grote teleurstelling voor de medewerkers en vele bezoekers van het bedrijf, zij hebben recent ook al de sluiting na de brand van 12 december meegemaakt. Wel zijn alle medewerkers erg gemotiveerd om zo snel mogelijk weer klaar te staan voor hun gasten. Er zijn vele verenigingen gehuisvest in De Heeren van Borculo voor hun is het van groot belang dat de zaak weer zo spoedig mogelijk open gaat. De nieuwe uitbaters realiseren zich dat, en doen er alles aan zo snel mogelijk iedereen weer van dienst te kunnen zijn. Het cafe zal zijn doorstart maken onder de bekende naam “HOLLAND SPOOR”.

Het is nog niet precies bekend wanneer de zaak weer open gaat, maar als het aan de nieuwe eigenaren ligt liever nog vandaag als morgen.

Eerdere bericht: Café De Heeren van Borculo sluit deuren

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Heeren van Borculo maakt doorstart”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven