Exotische muziek in Kulturhus Ruurlo

RUURLO – Wie wil dansen op exotische muziek moet op zaterdag 30 mei in het Kulturhus te Ruurlo zijn. Dan klinken er de swingende ritmes van The Holy Family band. Deze band bestaat inmiddels uit negen dynamische musici, allen uit dezelfde stad, Bakau, New Town. Zij doen er alles aan om met de band vooruit te komen. Zij huren zelfs instrumenten van andere bands om dagelijks op te kunnen treden.

De band heeft tot nu toe enkele singles op de markt gebracht. Het feit dat de musici midden in een toeristische omgeving wonen heeft hen de gelegenheid geboden om op te treden bij alle belangrijke festivals in Gambia en Senegal. De belangrijkste drijfveer van de band is om met hun muziek de boodschap van vrede en vriendschap over de vier windstreken van de wereld te verspreiden.

The Holy Family band werd in 2002 geboren na heel veel omzwervingen en strubbelingen. Het doel bleef om afro reggae and hip-hop soul muziek te spelen. Aanvang van het muzikale feest: 20.15 uur.

Kaartverkoop bij Alex Schoenmode, Groot Jebbink Bloemen, via: www.kunstkringruurlo.nl of vanaf 19.45 uur aan de kassa van het Kulturhus.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven