FC Eibergen houdt jaarlijkse Verenigingsdag

EIBERGEN – FC Eibergen houdt op zaterdag 6 juni zijn jaarlijkse Verenigingsdag. Vanaf 13.00 uur zijn er tal van activiteiten op en rondom sportpark De Bijenkamp.

Voor de E- en F-jeugd is er een spellencircuit. De A- tot en met D-junioren en de senioren kunnen zich vermaken met een spectaculaire survival. Uiteraard ontbreekt ook de inmiddels traditionele fietstocht niet. Na afloop van het sportieve gedeelte wordt er weer gebarbecued.

Op deze dag wordt tevens afscheid genomen van enkele trainers en andere personen. Tevens is er de huldiging van de kampioenen en de uitverkiezing van de spelers van het jaar en de supporter(s) van het jaar.

De kosten van deelname bedragen voor personen van 13 jaar en ouder 7,50 euro. Jongere deelnemers betalen niets.

Opgave is mogelijk door middel van een door iedereen ontvangen antwoordstrookje. Dit dient ingevuld voor 30 mei te worden ingeleverd bij Harrie van der Lei, Meergaardenweg 2a of bij Joop Haarlink, Traland 17. Hierbij dienen tevens de kosten van deelname te worden voldaan. Inlevering kan ook aan de bar in de kantine. Personen die willen deelnemen aan de survival worden verzocht zich per viertal op te geven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven