Nog plaatsen vrij voor caravan test

NEEDE – Het caravanseizoen is reeds begonnen. Om de verkeersveiligheid te vergroten organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Berkelland in samenwerking met enkele rijschoolhouders een caravan rijtest.

De rijtest zal zaterdag 4 juli op het industrieterrein de Wheemergaarden in Neede plaatsvinden. Ervaren rij-instructeurs stappen een uurtje bij u in de auto met caravan en zullen u de fijne kneepjes van het rijden met uw combinatie bijbrengen. Ook de ‘papierwinkel’ wordt nagekeken en het aan- en afkoppelen krijgt aandacht.

Deze dag is er plaats voor 20 deelnemers. Belangstellenden kunnen zich telefonisch  06-51113391 of via de mail  [email protected] opgeven. Uiteraard is de rijtest voor VVN leden uit Berkelland kosteloos. Overige deelnemers betalen een vergoeding van 20 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven