Openluchttheater nodigt scholen uit

afbeelding-nieuw-roy-8857.jpgEIBERGEN – Het Openluchttheater nodigt alle basisscholen in de gemeente Berkelland uit voor een gratis voorstelling in het amfitheater. “Het is een dankbetuiging voor alle support die we tijdens de donateursactie van de bevolking hebben gekregen”, aldus voorzitter Henk Nijhof.

Het gaat om een professionele voorstelling die plaats heeft in de eerste week van het nieuwe schooljaar. Er komen twee aparte kindertheatervoorstellingen, één voor de onderbouw en een theaterproductie voor de oudere leerlingen.
Er is bewust gekozen om álle scholen in Berkelland uit te nodigen. ”In onze ambitie willen we een theater worden voor heel Berkelland. Je moet natuurlijk ergens beginnen. Om die reden hebben we tijdens het donateursweekend onze energie vooral in Eibergen gestoken, nu willen we ons nadrukkelijker richten op alle inwoners van Berkelland.”

Als het aan Nijhof ligt biedt het openluchttheater ieder jaar bij het begin of eind van het schoolseizoen voor alle basisscholen in Berkelland een gratis voorstelling aan. Het Openluchttheater Eibergen wil bovendien dit jaar nog een extra festiviteit organiseren voor de 60-plussers. Die schieten er volgens het bestuur een beetje bij in, zo bleek uit sommige opmerkingen tijdens de donateursactie.

Eerdere bericht: Donateursweekend slaat goed aan

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven