Oranjepop Neede slaat goed aan

Oranjepop Neede trok dit jaar weer duizenden bezoekersNEEDE – Het terrein van het Oranjepop Festival aan de Oranjelaan stond donderdag afgeladen vol. Ruim 4000 bezoekers uit de regio reisden af naar Neede. Zeven regionale bands streden om een optreden tijdens de SEN zomerfeesten. De band Divulge was de gelukkige winnaar.

Divulge is een driemanrockformatie uit de Achterhoek. Naast eigen werk bestaat het repertoire uit bekende en alternatieve rock- en metalcovers van onder andere Pearl Jam, Nirvana, Smashing Pumpkins, Radiohead, Deftones en Metallica. De band bestaat uit, Mike Dibbets, Koen te Lintelo en Arjan Paijers.

Van 15.00 tot 17.00 uur stonden de volgende bands op het podium: Epsilon, R…U…Ready, Divulge, The Nades, Broken String, ZeroHero en NipT.

Organisator Valentijn ter Braack kijkt met een tevreden gevoel terug op het festijn.

[nggallery id=250]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven