PKN kerk bevestigd nieuwe predikant

afbeelding-nieuw-roy-6983.jpgEIBERGEN – Zondag is Wendelieke Weersma bevestigd als predikante van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken. Hiermee is een eind gekomen aan de vacature die ontstond door het vertrek van Stefan de Jong.

Weersma (49) is afkomstig uit Velp, waar het aantal predikanten ten gevolge van fusie moest worden ingekrompen. De nieuwe predikante zal naast haar werkzaamheden als wijkpastor, binnen de gemeente Eibergen-Rekken zich vooral richten op ‘Kerk en Samenleving’.

De taakgroep Kerk en Samenleving heeft als doel activiteiten te ontwikkelen op het raakvlak van kerk en samenleving. Het gaat daarbij niet om evangelisatie, het zogenaamde ‘zieltjes winnen’, maar om een open en gastvrije kerk te zijn.

Eerdere bericht: Weersma nieuwe predikant PKN kerk

Deel dit artikel:

1 gedachte over “PKN kerk bevestigd nieuwe predikant”

 1. Kees Prakke (Canada)

  Geachte mevrouw Weersma
  Reuze leuk om over Uw bevesteging te lezen als dominee in de kerk waar ik in opgroeide.
  Wens U en Uw familie het best toe in Uw ‘nieuwe’ omgeving.
  That life through the unfolding years, grows larger, fuller, richer,still.
  God bless

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven