Straatracers gaan tekeer achter De Keet

EIBERGEN – Het parkeerterrein achter restaurant De Keet aan de Groenloseweg wordt al weken gebruikt als racebaan. Jongeren rijden met gierende banden op het terrein. De meterslange remsporen en de schade zijn goed zichtbaar.

De politie heeft donderdag polshoogte genomen. Waarschijnlijk zijn ze de daders op het spoor.

Eigenaar Eric Maarse gaat volgend jaar het parkeerterrein met een hekwerk omheinen. Om zo de races te voorkomen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Straatracers gaan tekeer achter De Keet”

  1. toen wij een paar jaar geleden op vakantie wilde gaan met twee kleine kinderen knapte onze distributieriem na een paar kilometer. Konden nog net bij de parkeerplaats van de Keet komen. Duurde niet lang of de eigenaar kwam naar buiten en maakte de opmerking dat wij hier niet konden blijven staan?????

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven