Vandalen steken bankje in brand

afbeelding-nieuw-roy-1269.jpgEIBERGEN – Brandweer Eibergen moest maandagmiddag rond 14.45 uur uitrukken. Op de Maat was een bankje in brand gestoken. Het bankje is door vandalen aangestoken. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

De vlammen werden snel gedoofd. De brand was in de wijde omgeving te zien. Grote rookwolken hingen boven Eibergen.

[nggallery id=255]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vandalen steken bankje in brand”

  1. ma 04 mei 2009 Telegraaf
    Kruidentuin jaagt hangjongeren weg .

    AMSTERDAM – Het binnenplein in Harderwijk waar sterrestaurant de Basiliek aan ligt, is minder in trek bij hangjongeren sinds patron cuisinier Rik Jansma er een kruidentuin heeft aangelegd.
    De sterkok heeft een kruidentuin aangelegd van zo’n twintig vierkante meter die is verdeeld in vier perken, meldt De Stentor. Jansma verbouwt er onder meer lavendel, bieslook, basilicum, tijm, mint en rozemarijn. Dit tot grote vreugde van de omwonenden. Want sinds de komst van de tuin blijven de hangjongeren, die het binnenplein bevolkten, weg. Jansma: „Het is een minder uitnodigende locatie nu wij daar overdag bezig zijn en in de avonduren kruiden plukken voor diverse gerechten.”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven