Vios Bison sterkste op touwtrektoernooi

afbeelding-nieuw-roy-8848.jpgEIBERGEN/BELTRUM – Touwtrekkersvereniging Eibergen kon op het eigen toernooi geen potten breken, het presteerde ver beneden haar stand. Zondag deed Vios Bison goede zaken. Ze wonnen drie klassen. Te beginnen met de jeugd dat met goede wedstrijden de dagwinst pakte.

Eibergen dat met een jong team startte wist tien punten bij elkaar te trekken. Ook ’s morgens trokken de heren 680. Was het twee weken geleden dat Eibergen uitblonk. Nu werden ze roemloos achste. Ook hier ging de winst naar de ploeg uit Beltrum. Het team van Olden Eibergen presteerde ook goed en wist de 680 B klasse op haar naam te schrijven.  In het middag programma ging het voor de mannen uit Eibergen niet veel beter.

De 640 klasse werd weer gewonnen door Vios Bison wat hierdoor een plaatsje klom in het algemeen klassement. Eibergen moest het met de vierde plaats stellen. OKIA blijft lijstaanvoerder gevolgd door Eibergen op een tweede plaats.

De volgende competitieronde is aanstaande zondag in Warnsveld.

[nggallery id=280]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven