Weer vandalisme: Politie ruimt rotzooi op

afbeelding-nieuw-roy-9273.jpgEIBERGEN – Het was zondagmorgen een chaos bij het Assink Lyceum aan de Rekkenseweg. Vandalen hebben weer toegeslagen. Dit is al de derde keer in korte tijd dat de school het slachtoffer is van vernielingen. Van de daders ontbreekt nog steeds ieder spoor

Politieagenten waren ’s morgens druk met het opruimen van de rotzooi. Overal rond de school lagen platen met piepschuim. Ook zijn er zakken met cement kapot gegooid. Vermoedelijk hebben de daders op het dak van het schoolgebouw gestaan. En diverse voorwerpen naar beneden gegooid.

Dit was goed te zien omdat er rollen met dakleer in de tuin van de school lagen. De politie roept mensen op die wat gezien of gehoord hebben. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

[nggallery id=301]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Weer vandalisme: Politie ruimt rotzooi op”

  1. Woow hebben jullie niks beters te doen?:O ga boeven vangen ofzo serieus stelletjes zielige figuren jullie gaan een beetje andermans rotzooi opruimen kom dan ook mijn …. opruimen. groetjes E.M.U. (^_^)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven