Berkellands duo te horen op zeezender

afbeelding-nieuw-roy-9622.jpgEIBERGEN/REKKEN – Een jongensdroom is voor twee Berkellanders uitgekomen. Vanaf 5 juni is Herbert Wentink uit Eibergen en Wijnand Reijerink wonend in Rekken elke vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur te beluisteren op de voormalige zeezender Radio Monique 963. Ze gaan daar het programma “Drie om drie nostalgie” uitzenden.

Het programma “Drie om drie” dat al in de jaren 80 op het station uitgezonden werd, en nu op zaterdag en zondagmiddag te beluisteren is op Radio Monique 963 zal vanaf 6 juni ook op de vrijdagmiddag te horen zijn onder de titel “Drie om drie nostalgie” waarin Wijnand en Herbert de hits draaien uit de jaren 60, 70 en 80.

Radio Monique 963 is een radiostation dat in de jaren 80 uitzond samen met Radio Caroline vanaf het zendschip “The Ross Revenge” op de 963 KHz Middengolf, totdat in 1989 de Nederlandse OCD opdracht kreeg om de twee stations het zwijgen op te leggen en ingreep.

De regering beriep zich toen op het “Verdrag van Straatsburg”, waarin staat dat het verboden is om mee te werken aan radio-uitzendingen vanuit internationale wateren, een wet die speciaal gemaakt werd om zich te weren tegen de radio piraten die uitzonden vanaf zendschepen op de Noordzee. Sinds enige tijd is Radio Monique 963 opnieuw te beluisteren met hun favoriete programma’s en bekende dj’s en wel op legale wijze via internet.

Radio Monique 963 is in Berkelland en wereldwijd 24 uur per dag te ontvangen via internet op: www.radiomonique963.nl

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Berkellands duo te horen op zeezender”

  1. Hennie Emsbroek

    Super,

    Herbert en Wijnand hierbij wil ik jullie veel succes wensen met jullie uitgekomen jongens droom, tegen het “piraten virus” is gelukkig nog geen vaccinatie gevonden, laat het piratenbloed maar weer door jullie aderen bruisen. Ik luister normaal gesproken nooit naar Radio Monique 963 maar binnen kort zal ik toch maar eens even afstemmen en luisteren of jullie nog zo opdreef zijn als vroeger.

    Groet,
    Hennie

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven