Blues en Rocknight in Openluchttheater

cuban-heels-foto-pr-openluchttheater-eibergen.jpgEIBERGEN – Het Openluchttheater houdt zaterdag 20 juni een Blues & Rocknight met Cuban Heels en Julian Sas. Beide bands behoren tot de beste live-acts van de Nederlandse blues- en rock-scene. Cuban Heels is tot over de landsgrenzen bekend.

De vijfmansformatie staat garant voor stevige garage-blues. Rauw, strak maar altijd swingend. De driemansformatie Julian Sas is al even ongepolijst en strak, maar kiest meer voor de rock. Oftewel Stevie Ray Vaughan meets Jeff Beck/Rory Gallagher.

Cuban Heels en Julian Sas bewijzen dat blues en rock nog eigentijds, spannend en fris kunnen klinken. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de VVV-Eibergen en online ticketservice op www.openluchttheatereibergen.nl

Aan de kassa kost een kaartje 16 euro. De Blues- en Rocknight vindt plaats in park De Maat en duurt van 19.30 tot 01.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven