Borculo in teken van Weerkomdagen

weerkomn-dagen-035-border.jpgBORCULO – Dit weekend vinden er weer de jaarlijkse Weerkomdagen plaats in het centrum van Borculo. De organisatie is in handen van SPB en de Borculose Ondernemers vereniging. Op de weerkomdagen komen oud Borculoërs terug om te kijken hoe het op dit moment in Borculo is en om oude bekende weer te ontmoeten. Zaterdag ging het evenement van start.

Op diverse podiums vinden optreden plaats van bekende shanty en smartlappenkoren. In de straten ronden de veemarkt vinden er ook diverse culturele activiteiten plaats. In delen van het centrum is er een waren en een rommelmarkt.

Zondag zijn er onder andere living estatuas en een vuurspuwer. De gezamenlijke Borculose Horeca verzorgd de catering en de drankvoorziening op het plein tezamen met enkele andere eetkramen. Vanavond treed er een bekende feestband op. De toegang is het gehele weekend gratis.

[nggallery id=374]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven