Eibergenaar aangehouden na vernieling

img_4807.jpgEIBERGEN – Een 19-jarige jongen uit Eibergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie aangehouden nadat hij kort daarvoor op de Grotestraat in Eibergen een verkeersbord had vernield. Het vallende bord beschadigde bovendien een personenauto.

De jongeman verklaarde op het bureau, dat het bord scheef stond en dat hij het bord weer recht wilde duwen. Daarbij zou de paal zijn afgebroken en op de auto zijn gevallen.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Eibergenaar aangehouden na vernieling”

 1. Goh, dat ze iemand hebben kunnen aanhouden. Je gelooft het bijna niet na al die vernielingen van de afgelopen maanden.

  Ik ben zelf getuige geweest van vernielingen die vorige week door jongeren zijn aangericht in het Assink-lyceum aan de Rekkenseweg. Ik heb de politie daar een paar keer over gebeld, maar ik kreeg telkens te horen dat ‘de collega’s voor Eibergen’ niet aanwezig waren.

  Maar als ik mijn telefoonnummer zou geven, dan zou ik ‘nog diezelfde dag’ worden teruggebeld. Helaas, nooit een telefoontje gehad. De lamlendigheid overheerst daar klaarblijkelijk. Maar goed: graag of niet! 🙂

 2. he jeroen
  niet bellen met 0900-8844 maar bel gewoon met 112 dan krijg je de politie wel tepakken
  en dien een klacht in over de manier van afhandelen dan doen en moeten ze er wat mee doen.

 3. Een klacht indienen? Nee hoor. Daar heb ik helemaal geen zin in. Ik hoef mijn informatie over die vernielingen niet per se kwijt, de politie wil die informatie daarentegen graag hebben. Althans, dat las ik. Dus: graag of niet! Voor mij is het verder afgedaan.

  En ‘gewoon’ 112 bellen kan helemaal niet. Dan ben je strafbaar. Daar zullen ze wellicht wel voor komen en dan zit ikzelf met de gebakken peren in plaats van die vernielers 🙁

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven