Eibergse piraat uit de lucht gehaald

afbeelding-nieuw-roy-10300.jpgEIBERGEN – Het Agentschap Telecom heeft donderdagavond om 18.15 uur de geheime zender ‘Bak en Braad’ in het buitengebied van Eibergen uit de lucht gehaald. Opsporingsambtenaar Theo Brouwer kwam met de politie ter plaatse om een aantal matrialen in beslag te nemen en een boete van 1250 euro op te leggen.

De ambtenaren hebben de zender, voeding en een stuurzender in beslag genomen. Om 13.30 uur zijn de drie piratenliefhebbers, Spek, Henkie en Toone begonnen met het uitzenden. Ze waren te horen in de ether op 96.7.

Na het bezoek hebben de jongens een nieuwe zender geleend van een collega-piraat. En zijn ze op een andere frequentie verder gegaan met draaien.

Vermoedelijk heeft iemand de Eibergse piraat aangegeven bij de politie.

[nggallery id=352]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Eibergse piraat uit de lucht gehaald”

 1. Tjong jonge….Laat ze toch lekker draaien. Niemand die er last van heeft. Als je niet wil luisteren zet je er een andere zender op…..Laat ze hun hobby toch gewoon uitvoeren……

 2. Hebben de opsporingsambtenaren niet wat beters te doen dan een onschuldige hobby lastig te vallen.
  Die mensen doen toch geen vlieg kwaad .
  Maar maken veel mensen blij met het nederlands lied.

 3. Ik woon er dichtbij en zelfs ik heb er geen last van,, laat die jongens toch lkkr met hun muziek/hobby bezig zijn. inderdaad niemand heeft er last van..

 4. Laat de piraten in eibergen en omgeving toch lekker draaien. geen haan die er naar kraait en ik denk of weet wel zeker dat ze vaak veel meer luitseraars hebben dan berkelland fm.

 5. Jongens van bak en braad, Braad t a….werk van theo maar gaar. Ga lekker door met goede muziek draaien, jullie waren tot aan harreveld goed te beluistern, En laat theo maar op de blaren zitten, hy zal helaas wel weer n keer retour komen.
  Gr n fannatieke piratenluisteraar.

 6. Het is blijkbaar zo dat je beter 10 mensen kunt beroven dan mooie muziek te laten horen als je naar de boete kijkt

 7. Ik heb niks tegen piratenzenders, maar als je radio wilt maken, en over de ether wilt uitzenden moet je daarvoor betalen. Dat moet iedereen, dus ook als je piratenhits wilt uitzenden. Zenders die wel betalen worden weggedrukt door de piratenzenders, dus is het terecht dat ze uit de lucht worden gehaald. Anders moet je maar over het internet gaan uitzenden, is het wel gratis.

 8. Precies, betalen deze piraten voor een plekje op de ether? – juist 😀 antwoord duidelijk.

 9. Mensen die in het buitengebied willen wonen moeten zich ,maar aanpassen wat daar gebeurd en als ze overal last van hebben laat ze lekker in de stad blijven wonen is voor bijde partijen toch veel leuker vind ik .
  Je leeft maar even dus doe dat ook en niet op een ander zitten mekken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven