Horecazaak Pasha heeft nieuwe eigenaar

afbeelding-nieuw-roy-9712.jpgEIBERGEN – Sinds vorige week heeft Pasha aan de Grotestraat een nieuwe eigenaar. Aboed Barsoum (43) uit Enschede heeft het stokje overgenomen. De ondernemer runde hiervoor een horecazaak in Geesteren, ook heeft hij van 1998 tot 2004 een zaak in Neede gehad.

De menukaart van het horecabedrijf wordt binnenkort aangepast. “Ik ga me onderscheiden, binnenkort kunnen mensen hier terecht voor heerlijke verse pasta’s. Het assortiment pizza’s wordt ook uitgebreid”, vertelt de ondernemer trots.

Personeelsleden hoeven niet te vrezen voor hun baan. Alle medewerkers mogen bij het bedrijf blijven werken.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Horecazaak Pasha heeft nieuwe eigenaar”

  1. Hey!? Peter R. de Vries welkom terug. We hebben je gemist. We komen snel een broodje eten. Succes met de zaken. FW

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven