‘Jan te Vogt doet al 34 jaar mee’

afbeelding-nieuw-roy-10724.jpgEIBERGEN/REKKEN – Jan te Vogt (73) uit Beltrum heeft zich dinsdagavond voor de 34e keer ingeschreven bij de organisatie van de Eibergse zwemvierdaagse. Tevens is hij de oudste deelnemer die deze week baantjes trekt in openluchtzwembad ’t Vinkennest. Trots laat de Beltrumse al zijn medailles zien.

De zwemvierdaagse telt deze week 87 deelnemers. “We zijn erg blij met deze opkomst, vorig jaar melden zich maar 23 personen aan. Wat de oorzaak is dat kunnen we niet vertellen. Wel hebben we dit jaar meer activiteiten opgezet”, vertelt Annet ten Hoopen.

Jan te Vogt is niet de enigste die zo vaak heeft meegedaan. Eibergenaar Jan Nijhof zwemt dit jaar de vierdaagse voor de 28e keer. In Eibergen wordt de zwemvierdaagse gesponsord door, Bakkerij Stroet (Neede), Plusmarkt (Eibergen), Intertoys (Eibergen), Albert Heijn (Neede), Groenteboertjes (weekmarkt Neede) en Johan’s groente en fruit (Eibergen).

In Rekken wordt er ook gezwommen
Stichting Natuurbad Rekken organiseert deze week ook een zwemvierdaagse in het buitenbad aan de Van Ouwenallerlaan, ook hier was de opkomst dinsdag tijdens de start hoog. De deelnemerslijst telde 46 zwemmers.

Onze fotograaf Roy Nijman ging met zijn camera weer op zoek naar mooie kiekjes.

[nggallery id=366]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Jan te Vogt doet al 34 jaar mee’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven