Normaal Coverband maakt Lochuizen gek

tn_Afbeelding nieuw Roy 10932.jpgLOCHUIZEN – Het is maar goed dat de organisatie van de Lochuizerkermis dit jaar een grotere tent heeft geplaatst, zaterdagavond zat de tent aan de Oude Deldenseweg bom vol. Ruim 700 bezoekers kwamen op de feestavond af. De Normaal Coverband zette de tent op z’n kop.

Niet alleen de Normaal Coverband was aanwezig, Grandma Daisy zorgde ook voor gezellige muziek. Vanmiddag worden er in de tent ook twee optredens verzorgt, Henk Wijngaard en Q5 staan dan op het podium.

Ook zijn er dan de Noaberspelen een warenmarkt en het traditionele buikschuiven. Onze fotograaf Roy Nijman ging zaterdagavond een kijkje nemen in de tent, en maakte weer mooie plaatjes.

Eerdere bericht: Bomer krijgt koninklijke onderscheiding

[nggallery id=376]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven