Regen deert Blues en Rocknight niet

EIBERGEN – De regen was zaterdag spelbreker bij de Blues en Rocknight in het Openluchttheater Eibergen. De organisatoren hoopten op zo’n 600 bezoekers, de teller bleef steken op 250.

“Het positieve nieuws is dat zaterdag nog eens werd onderstreept dat de uitvoering van ons renovatieproject van levensbelang is; met een semi-permanente overkapping tackel je dit soort tegenvallers”, aldus Raph Schouten van het Openluchttheater Eibergen na afloop.

De bezoekers die wel kwamen werden niet teleurgesteld. Cuban Heels opende de Blues & Rocknight met rauwe bluesrock.  Het was vervolgens aan Julian Sas wel toevertrouwd om het feestje te bekronen. Ook in Eibergen lieten Cuban Heels en Julian Sas zien dat zij in hun genre tot de beste live-acts van vaderlandse bodem behoren. 

Zaterdag 4 juli wordt in het Openluchttheater Eibergen de vijfde editie van het dance-event Have A Nice Day gehouden.  De online voorverkoop op www.openluchttheatereibergen.nl is vandaag begonnen.

(later meer foto’s)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven