Rijders uit Rotterdam maken ‘pitstop’

afbeelding-nieuw-roy-10520.jpgEIBERGEN – Een groep brommerrijders maakten zondagmorgen een ‘pitstop’ bij Harry’s Snackcounter aan de J.W. Hagemanstraat. Wij van Nieuwsuitberkelland.nl zijn altijd nieuwsgierig waar zulke rijders vandaan komen en wat ze in deze regio doen. De vriendenclub uit Rotterdam en omgeving waren vrijdag begonnen met een tour door Nederland en Duitsland.

Ze starte in Gent en toerde vandaar naar Münster. De tweede dag ging de tocht naar Oldenzaal, daar hebben ze overnacht in De Lutte. Zondagmorgen gingen Rob Fernig, Peter van Reenen, Ronald Veerkamp, Peter van Zanten, Hans Boon, Arjan van den Bos, Michel Pronk, Kees Dolk, Bjorn Nieuwenhuis weer huiswaarts. Toevallig kwamen ze door Eibergen en rusten even uit bij de Eibergse snackbar.

In totaal hebben de brommerliefhebbers ruim 500 kilometer afgelegd. Ze reden op Zundapss, Kreidlers en een NSU. Ze zijn aangesloten bij een oldtimerclub ‘De Oudkamp’.

[nggallery id=362]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Rijders uit Rotterdam maken ‘pitstop’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven