Sophia’s Lust verrast Ruurlose straat

afbeelding-nieuw-roy-10746.jpgRUURLO – Bewoners die aan de Constantijnlaan wonen werden donderdagavond verrast met een gratis optreden. Sinds 2002 kiest muziekverenging Sophia’s Lust elk jaar een wijk of een straat uit die mogen genieten van de klanken en danspasjes. Dit doet de vereniging al sinds 2002. Vorig jaar werd het afgeblazen door slecht weer.

Met deze actie wil de Ruurlose muziekvereniging elk jaar iets terug doen voor de burger. Ook hopen ze op deze manier nieuwe leden te werven. Buurtbewoners vonden het geweldig en gingen daarom massaal uit hun dak.

Belangstelenden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat:

Dhr. A.A. van der Hoogt
B. v. Tuyll van Serooskerkenweg 41
7261 CV  RUURLO
Tel. 0573-450030
[email protected]

[nggallery id=371]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Sophia’s Lust verrast Ruurlose straat”

  1. Het filmpje kan zo uitgezonden worden op de buis Jiskefet; Hew het kost’n verhaal ook weer e had. leuk gedaan. Komen jullie ook naar andere plaatsen?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven