Spetterde shows tijdens tiende taptoe

berkelland-orkest-2009.jpgBORCULO – Op zaterdag 27 juni zal de 10e Borculose taptoe worden gehouden, georganiseerd door de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel. Vanaf klokslag 19.00 uur barsten de spectaculaire shows los op het taptoeterrein (het parkeerterrein van Friesland Campina Domo) aan de (Oude) Needseweg aan de rand van Borculo. Het taptoeterrein zal met pijlen worden aangegeven.

Er zijn optredens van, Drum- & Showfanfare Advendo (Sneek). Show- en Drumfanfare E.D.G. (Ermelo). Kamper Trompetter Korps (Kampen). Showkorps De Tukkers (Losser). Highland Valley Pipes & Drums (Borculo), die worden bijgestaan door hun collega’s uit Apeldoorn, en het Berkelland Orkest.

Dit Berkelland Orkest is samengesteld uit de meeste muziekverenigingen in de gehele gemeente Berkelland. In ieder geval doen hier aan mee: Accoord Haarlo, Amicitia Geesteren, Concordia Beltrum, Concordia Noordijk, Crescendo Neede, Crescendo Rekken, Eendracht Haarlo, Excelsior Gelselaar, Het Klein Begin Borculo, Sophia’s Lust Ruurlo en Volharding Borculo.

Het aantal deelnemers aan dit gelegenheidsorkest loopt nog steeds op. Er wordt afgesloten met een finale, waaraan vrijwel alle korpsen deelnemen. Het taptoeterrein zal dan haast te klein zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven